Husvagnssemester

Nu har jag kommit hem efter några dagars husvagnssemester tillsammans med Mikael, David och Gustav.

Resan började med Sommartorsdag i Borås, för att sedan fortsätta hem till Mikael.


FREDAG
Dagen efter for vi iväg mot västkusten och första stoppet blev Ullared. Jag införskaffade 25st stabilo-pennor, och en påse chips. Det var allt.


Sen var det tänkt att vi skulle köra mot Falkenberg för att sedan svänga ut på E6:an. Men just då vi körde ut från samhället satt jag och pratade i telefon med mamma, varpå vi började köra åt helt fel håll. (Utan att vi märkte något förrän vi kommit någon mil. He he.) Jag skyller på att vi inte hade någon karta.
Till allas besvikelse (iallafall min,) innebar detta att det inte blev någon orientering i Mellbystrand som planerat. Vår resväg tog alldeles för lång tid.
Det blev iallafall ett litet besök, och vi hejade ordentligt på Lina då kom kom spurtandes på upploppet. Sen blev det potatis och lax.


LÖRDAG


Lördagen började med ösregn och frukost i sängen. Då det hade regnat över bestämde vi oss för att dra ner till stranden och checka läget. Det blev både lite fotboll och bad.
På eftermiddagen åkte vi in till Halmstad och parkerade husvagnen vid Östra Stranden för att sedan ta bilen in till stan.

SÖNDAG
På söndagen åkte vi till Arosfortet. (Det är i princip samma sak som Boda Borg).
Vi bestämde oss för att vara där i två timmar, och den ganska strikta och återhållsamma receptionisten meddelade att snittet låg på 3 avklarade celler om man var där under så lång tid (eller 'kort tid', som hon skulle ha uttryckt det.)
Då våra två, något svettiga timmar var slut utbrast receptionisten: (och kom ihåg att hon inte brukar vara så uttrycksfull)
"Nämen. Det gick ju superbra! Åh, en 100-poängare. Jag kan ju säga såhär; Det brukar man inte klara första gången man är här..."


Eftermiddagen och kvällen gick åt till att laga mat, bada, handla, ta det lugnt, sjunga, spela, åka longboard m.m
TACK för en trevlig campingsemester!


Kommentarer
Postat av: David

Det var GRYMT! :DHoppas du får det kul när du plaskar runt i kanoten med Lö:da mfl!

2010-07-21 @ 15:41:30
Postat av: pappa

Trevlig resa. Synd att ni missade orienteringen.

2010-07-22 @ 09:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0